Nainen kokeili koirien sähkökaulapantaa – katui välittömästi päätöstään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yleisesti koirien kouluttamiseen käytetyt piikki- ja sähköpannat ovat kiellettyjä Suomessa. Näin ei kuitenkaan kaikissa maissa ole. Nyt eräs nainen halusi kokeilla miltä koiralle laitettava kaulapanta tuntuu antaessaan sähköiskuja.

Videolla nähdään mitä tapahtuu kun nainen päättää testata koirille tarkoitettua kaulapantaa, joka antaa sähköiskuja. Panta alkaa piippaamaan naisen kävellessä sen kanssa kielletylle alueelle, minkä jälkeen kaulapanta alkaa antamaan yhteensä kymmenen sekunnin ajan sähköiskuja naisen kaulaan.

Moni ihminen voi ajatella, että panta pelkästään nipistää kevyesti koiraa. Video kuitenkin todistaa, että kipu on paljon pahempi. Sähköiskujen alkaessa nainen lyhistyy heti maahan ja alkaa huutamaan kivun ollessa niin sietämätön. Harva koiranomistaja haluaisi edes koulutusmielessä laittaa oman koiransa kokemaan tällaista kipua.