Näyttääkö tutulta? Näin silmämeikin saa pilattua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ammattimeikkaaja Bendita Make on julkaissut videon, jolla hän esittelee kaikki mahdolliset tyylin pilata silmien rajaus. Hän sotkee kasvonsa mustalla meikkitussilla ja lohduttaa naisia, että aina ei voi onnistua.

Netti on täynnä meikkausvideoita, joilla näytetään kauniiden kuontaloiden luomisprosessia yksityiskohtaisesti jokainen siveltimen veto kerrallaan. Todellisuudessa moni ensimmäisiä kertoja smoky-eyes -meikkiä kokeilevista näyttää enemmän WWF:n maskotilta kuin kimkardashiamaiselta jumalolennolta.

Meikkitaiteilija Bendita Maken irvokas video naurattaa netissä. Naisen eyelinerit menevät kirjaimellisesti poskelleen. Lopulta nainen joutuu kaiken säätämisen jälkeen tyytymään KISS-yhtyeen basistilaulaja Gene Simmonsin maskin kaltaiseen ulkonäköön.

Not trying hard enough Lol ? by Bendita Make

Publié par Everyday Life sur mardi 7 mars 2017