Nerokas meikkiniksi – silmän rajaukset hammaslangalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jokainen nainen tietää miten hankalaa silmänrajauksien tekeminen on nestemäisellä rajaustussilla tai siveltimellä. Kättä on todella vaikeaa pitää vakaana ja meikki menee helposti pilalle rajauksien ollessa epäsiistit. Nyt verkossa leviää kuitenkin kekseliäs niksi, joka helpottaa naisia rajausten tekemisessä.

Instagram-tähti ja meikkibloggaaja I Am Sugarcoated julkaisi hetki sitten hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa hän näyttää erikoisen meikkiniksin. Nainen on keksinyt käyttää hammaslankainta apunaan yrittäessään luoda täydelliset siipimäiset rajaukset silmiinsä.

Julkaisemallaan videolla nainen näyttää miten muut rajauksien kanssa taistelevat voivat helpommin saada rajauksistaan samanlaiset. Nainen värjää rajausvärillä lankaimessa olevan hammaslangan, minkä jälkeen hän painaa langan silmänsä ulkonurkasta ulospäin. Näin hän onnistuu luomaan täydellisen raamin siipimalliselle rajaukselle, jonka hän täyttää värillä. Nainen muistuttaa vielä lopuksi, että niksissä ei kannata käyttää mintun makuista hammaslankaa.

Another EYELINER HACK that works using a DENTAL FLOSS as a guide to make sure you will not go crazy with your winged liner. Lol! And match this with Heartbreaker lipstick from @hudabeauty @shophudabeauty, you are now ready for your Valentine's date. ❤❤❤ ??I actually filmed this last year. I forgot all about it. Lol! ? Note: Do not use the mint flavor dental floss. _________________________________________________ #wakeupandmakeup #allmodernmakeup #eyeblogbeauty #makeupclips #makeupvideoss #fakeuproom #makeupslaves #slave2beauty #stylevideo #1minutemakeup #maryhadalittleglam #talkthatmakeup #make4glam #glamvids #makeuptutorialsx0x #hypnaughtymakeup #hypnaughtypower #makeupcoach #fakeupfix #peachyqueenblog #brian_champagne #cakefacevanity #ShimyCatsMUA #makeupfanatic1 #liveglam #fashionarttut #hudabeauty #makeup #makeupaddict #UNIVERSODAMAQUIAGEM_OFICIAL

A post shared by Makeup By Sugar (@iamsugarcoated) on