Angelina Jolie paljasti hämmentävät selkätatuointinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin lukeutunut julkkispari Angelina Jolie ja Brad Pitt ilmoitti taannoin avioerostaan, ja sen jälkeen ikävät erosotkut ovat olleet otsikoissa usein, kun syytökset ovat lentäneet puolin ja toisin. Nyt Angelina nähdään erikoisissa valokuvissa.

Ennennäkemättömissä valokuvissa Angelina Jolie nähdään nyt ottamassa selkäänsä suurikokoista ja monimutkaista tatuointia, jonka merkityksestä ei ole vielä toistaiseksi tietoa. Eräässä kuvassa nähdään tatuoinnin tekijä, joka on entinen munkki Ajarn Noo Kanpai, Splash News uutisoi.

Kuvat on ikuistettu helmikuussa 2016 vain kuukausia ennen julkkisparin avieroa. Tuolloin Jolie oli kuvaamassa First They Killed My Father in Cambodia -elokuvaan Kambodzassa ja käväisi lomallaan Thaimaan puolella. Ajarn Noo Kanpai tatuoi Jolien ensikerran vuonna 2003 ja sitten taas seuraavana vuonna. Kanpai on tatuoinut myös Cara Delevingnen ja Michelle Rodriguezin.

Splash
Splash
Splash