Metso yritti paritella miehen kanssa – kaveri oli tikahtua nauruun

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä kiimassa olevat eläimet eivät kykene ajattelemaan selvästi valitessaan itselleen kumppania. Mikäli parittelukumppania ei heti löydy, voi joku pahaa-aavistamaton ressukka joutua välillä sopimattoman nylkytyksen kohteeksi.

Tällä kerralla eräs kaveri sai hulvattoman tilanteen videolle, kun metso hyökkäsi yllättäin hänen ystävänsä kimppuun. Videolla nähdään kyyryssä istuva mies, jonka päällä seisoo vaikuttavan kokoinen metso. Metson aikeet käyvät hyvin pian selväksi kun se alkaa elehtimään miehen päällä.

Metso näyttäisi yrittävän paritella maassa istuvan miehen kanssa. Lintu yrittää nylkyttää miehen selkää ja niskaa, ja nokkia miehen päälakea kun mies yrittää vastustella. Mies suojaa päätään paidallaan ja onnistuu lopulta pääsemään linnun alta turvallisesti pois.

Share Please

Publié par Hunting sur dimanche 19 février 2017