Muotoileva kasvogeeli vaikuttaa heti? Hämmentävä uutuustuote

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malesialainen kauneus- ja meikkibloggaaja on ihmetyttänyt kaikkia seuraajiaan videolla, jossa hän käyttää erikoista kollageenigeeliä, jonka luvataan muotoilevan kasvoja välittömästi. Videolla Yatie Sendayu Tinggi kokeilee geeliä ja yllättää katsojat lopputuloksella.

Yatie suihkuttaa toiselle puolelle kasvojaan ensin kollageenisuihketta, minkä jälkeen hän hieroo kasvojaan siihen suuntaan kun hän kaipaa kohotusta. Lopuksi nainen lisää vielä muotoilevaa kasvogeeliä, minkä jälkeen hän alkaa kohottamaan poskipäätään ja otsaansa.

Kun Yatie lopettaa kasvojen hieromisen, toinen puoli kasvoista todella näyttäisi muotoutuneen eri tavalla. Geeli näyttäisi antaneen naiselle heti hellävaraisen kasvojenkohotuksen, koska hänen kulmakarvansa, suupielensä ja poskipäänsä näyttävät olevan heiman ylempänä.

Siapa suka muka V Shape je sesuai tengok video ni . Collagen Facial Spray RM30.75 (ahli RM27.65 ) ?? Sembur je kat muka lepas tu tepuk2 lembut. Sementara tengah basah tu urut la ke atas. Efeknya akan buat skin kita mcm cekang / tegang sikit. Ya betul.. muka terus mcm terasa mcm kena "tarik" sikit. Sbb tu sy rajin pakai + bagi skin lg moist terutama bila kulit kering . Shaping Gel Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 ) ?? Lepas tu sapukan sikit area yg berlemak. Diingatkan, gel ni hanya memecahkan lemak dan lebihan air je. Bukan muscle atau tulang ya. Yg ada double chin mmg bagus pakai. Insyallah tudung instant yg biasa kita sarung tu jadi longgar . Q : Adakah kesannya berkekalan ? A : Kalau konsisten buat mmg kesannya permanent. Cuma, double chin dan bentuk muka ni blh berubah pd apa yg kita makan, posisi tidur & perubahan berat badan . . Semua produk ni dari @sendayu_tinggi_online | www.sendayutinggi.com . Tudung @the_hijab.co . . #tipsvshape

A post shared by makeup__beauty (@yatie_sendayutinggi) on