Papukaija menetti kaikki sulkansa – se ei menoa haittaa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Papukaijat ovat suosittuja ja hauskoja lemmikkilintuja, jotka viihdyttävät omistajiaan usein laulamalla ja matkimalla ihmisten puhetta. Papukaijat tunnetaan yleisesti kauniin värikkäistä sulista, mutta eräs pikkuinen papukaija ei omista yhtäkään sulkaa.

Rhea-niminen papukaija menetti kaikki sulkansa kun se sairastui ollessaan vasta pieni poikanen. Papukaija ei kuitenkaan menettänyt elämäniloaan, joka sillä tuntuisi hyvin vahvasti olevan vielä tallella. Sulattoman Rhean omistaja hylkäsi sen, mutta onneksi lintu on kuitenkin saanut nyt uuden rakastavan kodin.

Papukaija rakastaa laulamista ja leikkimistä omistajansa kanssa. Rhea rakastaa etenkin piilosen leikkimistä ja löytääkin itselleen usein sopivimman piilon omistajan omasta paidan hihasta. Rhean sulat eivät tule enää koskaan kasvamaan takaisin, mutta eipä iloinen papukaija niitä tunnukaan enää edes kaipaavan.