Turkistarhalta pelastettu kettu on kaikkien kaveri

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aylaksi nimetty kettu syntyi turkistarhalla, jossa se eli elämänsä ensimmäiset neljä viikkoa ennen kuin pikkuinen pelastettiin. Kettua ei voinut palauttaa enää luontoon koska se oli syntynyt vankeudessa, minkä vuoksi ketun pelastanut nainen alkoi huolehtimaan siitä.

The Dodo on julkaissut ihanan YouTube-videon pelastetusta Ayla-ketusta, josta on kasvanut iloinen ja ystävällinen kettu. Ayla rakastaa jokaista kohtaamaansa eläintä ja ihmistä, ja yrittääkin aina uuden tuttavan kohdalla saada hänestä heti parhaan ystävän itselleen.

Aylan omistaja ulkoilee ketun kanssa paljon ja haluaa pitää huolen siitä, että kettu saa elää paljon luonnossa ja juosta vapaana niin kuin ketun kuuluukin. Videolla nähdään miten iloinen Ayla ystävystyy koiran, ihmisen ja lehmän kanssa ja nauttii elämästään.