5 kuumaa vinkkiä somekuviin – näin mallit ja tähdet tekevät

Digi Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset ilmaisevat itseään nykyään kuvien avulla, minkä vuoksi monet nuoret voivatkin kokea päivittäin paineita täydellisen kuvan ottamisesta. Nyt Elite Daily -sivusto keräsi yhteen muidenkin avuksi viisi parasta ohjetta, joita mallit, julkkikset ja Instagram-tähdet noudattavat.

1. Ota imarteleva kuvakulma

Etsi kuvakulma, jossa vartalosi ja kasvosi näyttävät aina kauniimmilta. Kannattaa aina varmistaa, että kaula näkyy kuvassa.

2. Mieti meikkisi

Meikkaa ajankohtaisen meikkitrendin mukaan ja tarkista, että meikkisi ei ole sotkuinen. Pidä kasvot muuten mattana, mutta lisää hohtavaa puuteria kasvojen korkeimmille kohdille kuten poskipäihin ja nenänvarteen.

3. Pukeudu vartalomallisi mukaan

Käytä muotoilevia alusvaatteita ja pidä huoli siitä, että se mitä ikinä puetkin yllesi istuu täydellisesti eikä purista näkyvästi mistään tai näytä kuvassa liian pieneltä.

4. Valmistaudu

Ennen tärkeän kuvan ottamista muista juoda päivän aikana tarpeeksi vettä. Turvonneet kasvot ja paisuneet luomet näkyvät heti lähikuvissa.

5. Valitse hyvä filtteri

Valitse kuvaan hyvä filtteri ja muokkaa kuvaa tarpeen mukaan, mutta älä kuitenkaan mene liiallisuuksiin, että kuva ei ala näyttämään luonnottomalta.