Claudia Romani säväytti rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi, koska hän pätevöityi Yhdysvalloissa jalkapallotuomariksi. Yhdysvaltojen presidentivaalien alla näyttävä kaunotar otti näkyvästi kantaa Donald Trumpin puolesta.

Viikonloppuna Claudia kuvattiin keikistelemässä Miamin South Beachin rannalla hopeanhohtoisissa uikkareissa. Ne yllään hän pyöri hiekalla ja makoili takapuoli pystyssä.

Maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon rankattu Claudia Romani on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen. Taannoin Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.

Splash
Splash
Splash
Splash