Disney-animaatio uusiksi – tällä kerralla mopsit pääosassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Disney tuo jälleen uuden monien rakastaman tarinan elokuvateatterien valkokankaalle kun uusi Kaunotar ja Hirviö -elokuva saa ensi-iltansa 17. maaliskuuta. Marraskuussa elokuvaa odottavia faneja hemmoteltiin kauniilla trailerilla, joka rikkoi nopeasti katsojaennätyksiä.

Kaunotar ja Hirviö -elokuva on oikeilla näyttelijöillä toteutettu musikaaliversio vanhasta tarinasta, mutta nyt elokuvalle on tehty myös aivan toisenlainen traileri. Tällä kerralla pääosia esittääkin kaksi mopsia kun Doug the Pug -kanavan Doug-mopsi on etsimässä kaunotarta rinnalleen.

Videon taustalla soi animaatiosta tuttu tunteellinen balladi, ja koirille on puettu sekä hirviön että kaunottaren asut peruukkeja myöten päälle. Versio on kaikessa yksinkertaisuudessaan todella hauskaa katseltavaa, kun mopsien surullinen perusilme alkaa saamaan koomisia piirteitä.