Iäkkään naisen pankkikortti ei toiminut kassalla – perheenisä maksoi ostokset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa ja ulkomailla tulee ajoittain esiin tapauksia, joissa esimerkiksi lapset ja vanhukset ovat joutuneet pulaan kaupan kassalla, kun he eivät ole saaneet jostain syystä maksettua ostoksiaan. Nyt Australiassa leviää perheenisän upea päätös auttaa vanhusta.

34-vuotias Ryan O’Donnell oli Coles Wyoming -supermarketissa ostoksilla kahden lapsensa kanssa, kun kassajonossa heidän takanaan ollut vanhus huomasi maksun hetkellä, että hänen pankkikorttinsa ei toiminutkaan. Naisen ja kassan yritettyä aikansa saada maksua hoidettua, päätti O’Donnell pelastaa tilanteen. Hän nimittäin palasi kassalle ja ilmoitti voivansa maksaa myös vanhuksen ostokset.

Ostosten hinta oli 44 australian dollaria. Tilanne ei olisi varmasti tullut koskaan julkisuuteen, ellei eräs silminnäkijöistä olisi huomannut tilannetta ja julkaissut siitä kuvallista päivitystä sosiaalisessa mediassa. Twitteristä kuva lähti nopeasti leviämään myös muihin somekanaviin.