Khloe Kardashian innoissaan lumesta – miten mahtaisi käydä Suomessa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian juhlisti naistenpäivää punaisessa todella tiukassa mekossa, jonka kaula-aukko oli hyvin syvään uurrettu ja ylettyi aina rintojen alapuolelle saakka. Kirkuvan punainen on värivalintana hyvin rohkea ja antaa pukijastaan itsevarmuutta hehkuvan kuvan, mikä sopiikin naistenpäivään täydellisesti.

32-vuotias Khloe on tällä hetkellä todella onnellisessa parisuhteessa Cleveland Cavalier -joukkueessa pelaavan Tristan Thompsonin kanssa. Nainen on kertonut Daily Mail -lehden mukaan rakastavansa sitä, että hän on saanut elää Tristanin kanssa aivan tavallista arkea. Nainen on myös kertonut tekevänsä joka päivä miehelleen illallista, mikä on Khloen mielestä ihanaa, koska hän rakastaa ruoanlaittoa.

Khloe on kertonut nauttineensa siitä, että hän on päässyt viettämään uuden miehensä kanssa aikaa Clevelandissa. Khloe rakastaa neljää vuodenaikaa ja hän onkin ollut nyt talvella hyvin innoissaan lumesta, johon nainen ei usko ikinä kyllästyvänsä. Kokonaisten talven viettäminen Suomessa voisi mahdollisesti muuttaa Los Angelesin aurinkoon tottuneen julkkiksen mielipiteen.

#InternationalWomensDay ❤️

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on