Koiraemo menetti 7 pentuaan tulipalossa – näin kävi kun se sai 8 orpopentua tilalle!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Daisy Woodruff -niminen koira synnytti seitsemän pentua, joille se oli kaikkein rakastavin emo. Kolmen viikon kuluttua perheen ulkona oleva lato paloi. Pennut olivat tulipalon aikaan ladon sisällä eikä niitä saatu pelastettua.

Daisy yritti juosta pelastamaan palavasta ladosta pentuja, mutta perhe joutui pitämään siitä kaikilla voimillaan kiinni. Tulipalon jälkeen Daisy ei syönyt mitään ja se palasi yhä uudelleen palaneeseen latoon, jossa se vain istui ja vinkui. Daisyn omistaja Jessica päätti, että hänen on pakko tehdä asialle jotakin.

Jessica alkoi kyselemään eläinsuojista ja kasvattajilta sattuisiko heillä olemaan orvoksi jäänyttä pentuetta, jolle sureva Daisy voisi toimia sijaisemona. Lopulta Lorna Murphy -niminen nainen otti häneen yhteyttä ja kertoi menettäneensä oman koiransa pian sen jälkeen kun se oli synnyttänyt.

Lorna oli tuonut hänen Chloe-koiransa synnyttämät kahdeksan pentua Daisyn hoidettavaksi. Daisy oli heti pennut tavattuaan alkanut hoitamaan ja ruokkimaan niitä. Jessica on kertonut Buzzfeed-uutisille, että Daisy tulee hoitamaan pennut luovutusikäiseksi saakka. Tyytyväinen emo ei ole enää palanut palaneeseen latoon vaan keskittänyt kaiken huomionsa uusiin pentuihin.

Twitter