Nainen ja mies testasivat kumpi saa etuilla enemmän

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sivistyneimminkin käyttäytyvät ja rauhalliset ihmiset voivat muuttua liikenteessä tai jonottaessa vihaisiksi tai vähintäänkin ärsyyntyneiksi. Liikenteessä hidastelu ja vaarallinen ohittaminen saa kuskit hiiltymään, ja jonottaessa ihmiset hermostuvat helposti ohittelemisesta.

Nyt Daily Mail teki kahden toimittajansa avulla mielenkiintoisen kokeen, jossa he laittoivat Sarahin ja Ashin mittelöimään siinä kumpiko heistä onnistuu ohittamaan jonoissa. Jonossa ihmisten ohitteleminen on taitolaji. Sen voi tehdä joko niin, että muut jonottavat eivät huomaa tai kiltisti pyytämällä omaa paikkaa jonon etupäästä.

Kokeesta kävi hyvin ilmi se, että naisten annetaan helpommin etuilla. Miehet eivät saaneet etuilun suhteen armoa naisilta tai miehiltä.

Sarahkaan ei saanut useissa tapauksissa naisilta lupaa, mutta miehet sen sijaan luovuttivat helpommin oman paikkansa jonosta naiselle. Sarah onnistui etuilemaan 126 ihmisestä 63, mikä oli tasan 50 prosenttia. Ash onnistui etuilemaan 172 ihmisestä vain kymmentä, mikä vastasi kuutta prosenttia.