Tässä suvussa todellista äitienergiaa – naisia kuusi sukupolvea

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuusikymmentä vuotias Sandra Smith on aina luullut elävänsä tavallisessa perheessä. Hänen brittiläinen sukunsa on kuitenkin siinä mielessä erikoinen, että siinä elää naisia peräti kuudessa sukupolvessa. Suvun vanhin nainen on satavuotias.

Brittiperhe ikuistettiin eilen naistenpäivän kunniaksi harvinaislaatuiseen yhteiskuvaan, jossa oli suvun naisia kuudessa sukupolvessa. Lähes jokainen kuvassa poseeraava nainen on synnyttänyt ensimmäisen tyttärensä parikymppisenä. Suvun vanhin nainen on 100 vuotta ja nuorin yksivuotias.

Satavuotiaalla Ruby Snowlingilla on kahdeksan lasta. Yksi heistä on 79-vuotias Dorothy Matthews. Matthewsilla on kuusikymppinen tytär Sandra Smith. Smithillä on 40-vuotias Samantha Smith -niminen tytär. Hänellä puolestaan on 22-vuotias Porsche Smith -niminen tytär, joka synnytti Meiche-esikoistyttärensä vuosi sitten, Daily Mail uutisoi.