Tutkijat: Pettämään kykeneviltä naisilta löytyi yhteinen tekijä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset saattavat toisinaan väitellä siitä onko oikein, että osa naisista teeskentelee kumppanilleen saavansa orgasmin, mutta myöhemmin valittaa huonosta seksistä. Osa naisista teestekentelee orgasmeja kumppaninsa mieliksi, mutta tutkijoiden mukaan se saattaakin olla merkki jostain vakavammasta.

Daily Mail -lehti kertoo tutkimuksesta, jonka mukaan kumppanilleen orgasmeja säännöllisesti teeskentelevät naiset ovat kaikkein todennäköisimmin kykeneviä pettämään miestään. Tutkijat huomasivat, että vähäiset orgasmit kumppanin kanssa eivät vaikuttaneet pettämiseen vaan se, että teeskenteleekö nainen sängyssä nauttivansa vai ei.

Tutkimuksessa tutkittiin 138 naista ja 121 miestä, joilta kysyttiin asioita seksiin liittyen. Naisille esitettyjen kysymysten avulla haluttiin selvittää nauttivatko naiset ja esittivätkö he orgasmeja, ja miesten kysymyksillä selvitettiin miten usein miehet ajattelivat kumppaninsa saaneen orgasmin.

Sekä naisilta että miehiltä kysyttiin myös ovatko he pettäneet kumppaniaan ja millä todennäköisyydellä he voisivat kuvitella pettävänsä kumppania tulevaisuudessa. Kävi ilmi, että orgasmeja teeskentelevät naiset pettävät kumppaniaan herkemmin.