Uber Chopper -helikopterikyydin voi nyt tilata kännykällä

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Taksiliikenteen ympäri maailmaa muutamassa vuodessa mullistanut Uber on noussut suurissa kaupungeissa suureen suosioon, mutta Suomessa vanhentunut lainsäädäntö yrittää vielä estää palvelun leviämisen. Suomessakin Google Maps ryhtyi tosin äskettäin välittämään Uberin tilauksia.

Muutamissa suurissa kaupungeissa Uber toimii nykyisin kumipyörien lisäksi myös ilmassa. Uber Chopper on palvelu, jossa asiakas tilaa matkapuhelimellaan helikopterikyydin aivan yhtä helposti kuin autokyydin. Uberin helikopterit ovat käytössä esimerkiksi Hong Kongissa, Rio de Janeirossa, Dubaissa, San Franciscossa, Los Angelesissa, Cannesissa ja Australian Adelainessa.

Hinnat ovat luonnollisesti aivan toista luokkaa kuin autoissa, mutta kyyti on nopeampaa ja tyylikkäämpää. Uber Chopperin kyydissä matka taittuu esimerkiksi suurkaupungin sisällä jo satojen dollarien hintaan, joten tuhansia euroja siitä ei välttämättä tarvitse maksaa. Hintaan sisältyy autokuljetus helikopterikentälle.