Imitaattori versioi hittibiisin – tunnistatko nämä äänet?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime vuosien aikana sosiaalisen median ja YouTuben ansiosta ihmisten tietoisuuteen on noussut monia taitavia nuoria imitaattoreita, koska uusien kanavien ja sovellusten avulla kuka tahansa saa mahdollisuuden esitellä taitojaan suuremmalle yleisölle. Esittelimme pari vuotta sitten upean lahjakkaan imitaattorin, joka on jälleen julkaissut mahtavan taidonnäytteen.

Scheiffer Bates -niminen imitaattorilupaus on julkaissut aiemmin muutamien minuuttien mittaisia videoita, joissa hän esittää ison repertuaarin eri hahmoja. Mies on imitoinut muun muasa Family Guy -piirretyn hahmoja, Jack Sparrowta ja Simpsoneiden hahmoja. Nyt Bates laittoi hahmot myös laulamaan.

Scheiffer Bates on julkaissut YouTube-kanavalleen Ed Sheeranin julkaisemasta Shape of You -kappaleesta oman version. Videolla hän laulaa kappaleen imitoimalla useampia eri animaatiohahmoja ja henkilöitä, joiden muodostama yhteislaulu luo lopulta hauskan ja yllättävän toimivan kokonaisuuden.