Janni Hussi paljasti bikinivartalonsa Thaimaassa – upeat lomakuvat verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen fitness-julkkis Janni Hussi kertoi taannoin muille somekuvien ottajille ja julkaisijoille miten ”>onnistuneita somekuvia saadaan ikuistettua. Hän itsekin julkaisee usein upeita kuvia.

Nyt Janni on julkaissut Instagramissa lomakuvia, joissa hänet nähdään lomailemassa Thaimaan Hua Hinissä. Rantakuvissa Hussi esittelee bikinivartalonsa, mutta kuvien perusteella hän on käväissyt myös salilla tutustumassa thainyrkkeilyn saloihin.

All I need is beach, sun, sunglasses and lots of #spartanbootcamp workouts ??

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on

#beachlife ☀️

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on

Life is goooood ✌? #spartanbootcamp #instructor #huahin

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on

– Käytin esimerkiksi instagramin selaamiseen järkyttävän määrän tunteja päivässä, kun etsin kilpailijoiden tai joidenkin suurten fitnesstähtien kuvia. Ja voi kuinka upeilta he silloin silmiini näyttivätkään! Teräksiset vatsalihakset, pienenpieni vyötärö, huikeat ahterit ja jäätävä haba, Janni Hussi kirjoitti taannoin blogissaan.

– Kun olet kameran edessä, sinun on yksinkertaisesti vain tiedostettava omat ”virheesi” ja koitettava piilottaa ne kameralta keinolla millä hyvänsä. Esimerkiksi asennoilla. Minulla on aina ollut kapeat olkapäät, mutta pienellä sivukäännöllä saan ykskaks vyötärön näyttämään pieneltä ja sitä kautta olkapäät suuremmilta.