Mies pummilla huvipuistoon – esitti sylivauvaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen suurimmat huvipuistot rekrytoivat parhaillaan työntekijöitä kesälle. Huvipuistot avaavat ovensa perinteisesti vappuviikonloppuna. Huvittelupaikkohin myytävät rannekkeet maksavat noin 40 euroa. Hollantilaiset pilailijat näyttävät mallia, kuinka puistoon voi päästä ilmaiseksi sisään – mikäli pokka riittää.

Gierige Gasten on hollantilainen kahden miehen show. Kaksikko julkaisee pilailuvideoita nettiin, ja tällä kertaa esittelemme yhden älyttömimmistä tempauksista. Kaksikko nimittäin yrittää luovia tiensä puoli-ilmaiseksi huvipuistoon.

Toinen miehistä esittää vauvaa. Hän käy muokattuihin lastenrattaisiin makaamaan ja esittää alle kolmevuotiasta lasta – aikuisen miehen kasvonpiirteillä varustettuna. Kuin ihmeen kaupalla pila menee täydestä huvipuiston työntekijöihin ja miehet pääsevät puistoon sisälle yhden aikuisen lipulla. Suomessa lasta esittänyt jantteri ei kuitenkaan pääsisi ilmaiseksi laitteisiin, koska laitekuljettajat tarkastavat rannekkeet erikseen.

Als baby gratis pretpark in

Dus baby's mogen gratis pretparken in en wij volwassenen maar betalen? Ja hallo, dat pikken we niet! #gierigegasten

Publié par Gierige Gasten sur mercredi 10 août 2016