Snoop Dogg ampuu ”Donald Trumpia” musiikkivideolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin taannoin konsertoinut suosikkiräppäri Snoop Dogg tunnetaan monista kantaaottavista tempauksistaan, mutta tuoreimmassa musiikkivideossa nähdään yksi rajuimmista tähän saakka. Hän nimittäin ampuu musiikkivideollaan klovniksi maskeerattua Donald Trumpia muistuttavaa hahmoa.

Kappaleen teemana on poliisiväkivalta klovnien täyttämässä maailmassa. Snoop Dogg ampuu sunnuntaina julkaistun BadBadNotGood-kappaleensa musiikkivideolla leikkiaseella Trump-hahmoa, ja luonnollisesti videosta on heti tuoreeltaan noussut melkoinen kohu.

Yhdysvalloissa presidentin hengen uhkaaminen on vakava rikos, ja parhaillaan jotkut Trumpin kannattajat vaativat poliisitutkintaa musiikkivideosta. Billboard-lehdelle antamassaan lausunnossa Snoop Dogg toteaa nykyisen maailman olevan pelleilyä, koska ihmiset levyttävät ja pitävät hauskaa, mutta kukaan ei keskity oikeaan ongelmaan, eli pelleen presidenttinä.