Suihinottopäivää vietetään tänään – tässä viisi parasta asentoa!

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tänään vietetään kansainvälistä pihvi- ja suihinottopäivää. Toisin sanoen onnekkaat miehet pääsevät nauttimaan tajunnanräjäyttävää suuseksiä ja herkuttelemaan suussa sulavilla pihveillä. Annamme nyt vinkit viiteen parhaaseen asentoon.

Pariskunnat oppivat toistensa nautinnon lähteet ajan saatossa, mutta arjen rutinoituessa seksistä saattaa tulla tuttua tai jopa tylsää. Naisten miehilleen antama suuseksi on varmasti yksi nautinnollisimmista yhdessäolon muodoista. Olemme aiemmin kertoneet ohjeet täydelliseen suoritukseen.

Nyt vinkkaamme viisi asentoa, joiden avulla pariskunnat voivat jalostaa päivän teemaan liittyvää toimintaa entistä paremmaksi. Klassinen asento on tietysti se, että mies makaa rentoutuneena selällään ja nauttii partnerilta saamastaan erityishuomiosta. Tällöin nainen voi kontrolloida toiminnan nopeuden ja syvyyden vapaasti itse.

Toisessa asennossa mies on seisoma-asennossa. Nainen tekee hyvää esimerkiksi lattialla polvillaan tai istuen sängyn reunalla. Miehen seistessä nainen pystyy helpommin antamaan nautintoa samaan aikaan myös käsillään kokonaisvaltaisen suorituksen takaamiseksi.

Syvälle ulottuva tapahtuva toiminta vaatii hieman harjoittelua. Mies nauttii siitä paljon, ja vielä enemmän, jos saa itse päättää tahdin. Kun mies liikuttelee itseään, tulee kommunikaation olla täydellistä. Ketään ei ole kuitenkaan tarkoitus satuttaa, asennot listannut YourTango muistuttaa.

Nainen voi myös käydä makaamaan sänkyyn selälleen siten, että pää roikkuu reunan ulkopuolella. Makaaminen voi tapahtua myös keittiön pöydällä tai vaikkapa sohvalla. Korkeuden tulee olla oikea mieheen nähden.

Jokainen mies toivoo omaa valtaistuinta. Sen paikka voi olla esimerkiksi nojatuolissa tai keittiönjakkaralla, mutta lempipaikassa tapahtuva toiminta tuo oman lisänsä toimintaan. Mukavassa asennossa ja rentoutuneena istuva mies voi katsoa samanaikaisesti esimerkiksi urheilua, elokuvaa tai aikuisviihdettä.