Uskomaton menestys! Top 20 -listalla nyt 16 Ed Sheeranin hittiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilaismuusikko Ed Sheeran palasi taannoin parin vuoden tauolta julkaisemalla kaksi täysin erilaista kappaletta, joista kummatkin otettiin avosylin fanien puolelta vastaan. Nyt Sheeran on tehnyt historiaa valtaamalla lähes koko Iso-Britannian Top 20 -singlelistan hiteillään.

Ed Sheeran

Top 20 -listan sijoituksista peräti 16 kappaletta on Ed Sheeranin hittejä. Niistä Top 5 on pelkästään Sheeranin nimissä. Listaykkösenä Shape of You, kakkosena Galway Girl ja kolmosena Castle on the Hill. Viiden parhaan joukkoon mahtuvat myös Perfect ja New Man. Kymmenen joukkoon on eksynyt vain yksi kappale, joka ei ole Sheeranin.

Iso-Britannian singlelista on Yhdysvaltojen singlelistan jälkeen maailman merkittävin, joten voidaan siis hyvällä syyllä sanoa, että Sheeran on parhaillaan maailman poptähtien ykkönen. Sheeranin kappaleet ovat nousseet listalla pääasiassa suoratoiston myötä.

Ed Sheeran on Daily Mail -lehden mukaan kommentoinut, että hänen laihduttamisensa salaisuus piilee rutiinissa. Vaikka kymmenen minuuttia on lyhyt aika, se riittää mikäli sen käyttää kunnolla hyödyksi. Kyse on miehen mukaan jokapäiväisestä rutiinista, minkä vuoksi hänen ei tarvitse asua kuntosaleilla.