Tyttö halusi selvittää pettääkö poikaystävä – testi pahasti pieleen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTubessa julkaistaan To Catch a Cheater -videosarjaa, jossa Louis-niminen juontaja auttaa miehiä ja naisia selvittämään, että olisiko heidän kumppaninsa valmis pettämään heitä. Nyt eräs nainen sai poikaystävänsä kiinni siitä, että hän olisi valmis pettämään naista.

Nainen halusi tietää, että olisiko hänen tietokoneita työkseen korjaava poikaystävä valmis pettämään häntä. Nainen tekaisi yhdessä Louisin kanssa poikaystävälle kotikäynnin, mutta hän joutui kuitenkin järkyttymään materiaalista, jonka hän tuli näkemään.

Mies yllättyi tuntemattoman kaunottaren lähestymisestä, mutta hän ei alkanut juurikaan vastustelemaan. Poikaystävä lankesi ansaan heti ja seurasi naista makuuhuoneeseen, jossa he olivat alkaneet harrastamaan seksiä. Tyttöystävä järkyttyi materiaalin nähdessään pahanpäiväisesti, koska hän ei tiennyt, että työryhmä oli palkannut asialle naisen, joka olisi valmis viemään kokeilun loppuun saakka.

PÄIVITYS: Video on sittemmin poistettu, mutta saman videosarjan muita osia voit katsoa tästä linkistä.