Koiranpentu ei ymmärtänyt juomakupin ideaa – keksi sille uutta käyttöä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koiranpennut ovat todella suloisia pikkuotuksia touhatessaan innokkaana ja myös nukahdellessaan erikoisiin asentoihin ja paikkoihin. Nukkuminen on pennuille tärkeää ja ne nukahtelevatkin helposti jopa kesken leikkien keräämään jälleen lisää energiaa varastoon taas uutta leikkihetkeä varten.

Nyt videolla nähdään hauska hetki kun pieni kultaisennoutajan ja villakoiran sekoitusta oleva goldendoodle-pentu löytää itselleen uuden makuupaikan. Koirasta on kasvamassa melko iso, minkä vuoksi omistajat ovat ilmeisesti jo ostaneet sitä varten suuren juomakupin.

Pieni pentu ei ymmärrä jättiläismäisen juomakupin ideaa vaan se näkee siinä itselleen oivallisen nukkumapaikan. Koira yrittää nopeasti kaapia kaiken veden metallikupista pois, minkä jälkeen se asettelee itsentä suloiselle kerälle juomakupin sisälle.