Koskettava kirjoitus koulukiusaamisesta: ”Sinut työnnetään seinään…”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Koulukiusaaminen on ollut Suomessa jo vuosikymmenien ajan vakava ongelma, jota ei ole kyetty tähän mennessä ratkaisemaan millään kampanjoinnilla lukemattomista yrityksistä huolimatta. Nyt Lapin Kansa -lehdessä on kirjoitettu 12-vuotiaan koululaisen mielipidekirjoitus, joka pysäyttää monet.

Kirjoituksessa verrataan millaista olisi, jos koulukiusaaminen olisi samanlaista myös aikuisten työpaikoilla. Vertaus on loistava, sillä harva aikuinen on koskaan tullut ajatelleeksi verrata koulukiusaamista ja työpaikkakiusaamista ainakaan omalla kohdalla toisiinsa.

– Päivällä kokouksessa sanot yhden sanan väärin ja kaikki alkavat nauraa ja pilkata. Sinut työnnetään seinään matkalla ruokalaan. Työkaverisi uhkaa, että pitää käydä ostamassa suklaata tai tulee turpiin. Tyhmä, outo, ruma ja idiootti kuuluvat jokapäiväiseen sanavarastoon työpaikallasi, kirjoituksessa todetaan.

https://mobile.twitter.com/LauraTiitinen/status/575907455298846720

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat