KS: Risujemmaaja-lempinimen saanut mies on menehtynyt sairaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kesäkuussa valtavan somehuomion kohteeksi päätynyt Risujemmaaja-lempinimen saanut 72-vuotias mies on menehtynyt. Hän kuoli sairaalassa toissapäivänä 13. maaliskuuta oltuaan sairaalahoidossa sitä ennen noin kolmen viikon ajan. Asiasta uutisoi tänään Kouvolan Sanomat.

Miehen omaiset toivoivat lehden julkaisevan tiedon huhujen lopettamiseksi. Risujemmaaja päätyi suuren huomion kohteeksi, kun lenkkeilijä huomasi sattumalta miehen tyhjentäneen autolastillisen puutarhajätettään luontoon.

Lenkeilijä ryhtyi videolla tivaamaan miksi mies on näin tehnyt, jolloin tuloksena oli ”Risujemmaajan” raivokohtaus. Verkossa julkaistusta videosta tuli nopeasti valtava nettihitti. Taannoin asian kerrottiin etenevän oikeuteen, kun Kouvolan Sanomat uutisoi Risujemmaajan saaneen syytteet kunnianloukkauksesta ja laittomasta uhkauksesta, koska uhkasi ampua kuvaajan.

Videon kuvaaja ja julkaisija sai puolestaan syytteen yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämiseen. Lehden tuolloin kertomien tietojen mukaan asiaa oli määrä käsitellä oikeudessa huhtikuun lopussa.