Piilokamerapila yllätti norjalaiset – auto kaahasi katuja peräkärry edellä

Autot · Tim Isokivi

Peräkärryn kanssa peruuttaminen ei ole tunnetusti järin helppoa puuhaa. Siksipä norjalaiskaupungin asukkaat saivatkin taannoin hieraista silmiään katuja pitkin huolettomasti peräkärryn kanssa peruutelleen auton ansiosta.

Volkswagen Passat näytti ajelevan vaivatta pitkin kaupunkia peruutellen, peräkärry edellä. Tosiasiassa kyseessä oli kuitenkin autovalmistajan toteuttama piilokamerapila. Tempaus ikuistettiin sittemmin Youtubessa jaetuksi videoksi.

Tosiasiassa peräkärry oli Passatia perässään vetänyt ajoneuvo, eikä toisin päin. Tempauksen tarkoituksena oli mainostaa Volkswagenin uutta Trailer Assist -avustinta, jonka pitäisi helpottaa peräkärryn kanssa peruuttamista. Youtubessa julkaistiin myös pilan kulissien taakse kurkistava video.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.