Sampo Kaulanen heräsi sairaalassa: ”Missä mun kännykkä on?!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin kuinka suosittu kauppias ja somejulkkis Sampo Kaulanen loukkaantui Poro Cup -kilpailussa, jossa hänen kätensä murtui. Vammat olivat niin vakavat, että ne tarvitsivat leikkauksen. Tänään Kaulanen on operoitu sairaalassa ja kaikki meni ilmeisesti hyvin. Kännykkää tosin ehti tulla jo ikävä.

– Mikä on somemiehen eka kysymys nukutuksen ja leikkauksen jälkeen? ”Onko puhelin missä ja laturissa”? Sen jälkeen sitten toissijaset, että menikö ookoo? vaimolle viesti ja päivityksen tekoon yes, Sampo Kaulanen kommentoi leikkauksen jälkeisistä tunnelmistaan Instagramissa.

Mikä on somemiehen eka kysymys nukutuksen ja leikkauksen jälkeen kun heräät heräämöstä? ? "onko puhelin missä ja laturissa?, pitää vetää snäpit ja päivityksetMikä on somemiehen eka kysymys nukutuksen ja leikkauksen jälkeen? ? "onko puhelin missä ja laturissa"? Sen jälkeen sitten toissijaset, että menikö ookoo? ? vaimolle viesti ja päivityksen tekoon ?yes! Kiitos Terveystalon henkilökunnalle 5/5 hoitoa! Tästä räpyläkuntoon ja menoksi ? Täytyy sanoa että ei paljoa unta tarvi ootella tuon anestasian jälkeen! Huhhuh! #leikkaus #anestasia #kaikkiookoo "? Sen jälkeen sitten että menikö ookoo? ? vaimolle viesti ja päivityksen tekoon ?yes! Kiitos Terveystalon henkilökunnalle 5/5 hoitoa! Tästä räpyläkuntoon ja menoksi ? Täytyy sanoa että ei paljoa unta tarvi ootella tuon anestasian jälkeen! Huhhuh! #leikkaus #anestasia #kaikkiookoo

A post shared by Sampo Kaulanen (@jouninkauppa) on