Seurapiirikaunotar hehkui säihkyvissä bikineissä – tässäkö kesän kuumin trendi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa aristokraatit ovat vielä arvostettuja kansalaisia, vaikka monissa muissa maissa moiset luokkaerot ovat kadonneet viimeistään vuosikymmeniä sitten. Eräs Britannian seurapiireissä hyvin viihtyvä artistokraattinen kaunotar on Lady Victoria Hervey.

Viime vuosina hieman hiljaiseloa kohuotsikoista viettänyt Hervey kuvattiin eilen, kun hän oli keikistelemässä kullanhohtoisissa säikyvissä bikineissä Los Angelesissa sijaitsevalla uimarannalla. Aika näyttää tuleeko tämänvärisistä bikineistä ensi kesän kuuma trendi myös Suomessa.

39-vuotias Victoria Hervey on englantilainen aristokraatti ja seurapiirijulkkis, joka asustaa nykyisin Los Angelesissa. Victorian äiti oli eläessään Bristolin 6. markiisi. Britanniassa Hervey oli vauhdikas seurapiirikaunotar, mutta Yhdysvaltoihin muuton jälkeen meno hieman rauhoittui. Viime aikoina hänet on tosin nähty aikaisempaa useammin julkkisjuhlissa myös Hollywoodissa.

Splash
Splash
Splash
Splash