Eva Longoria poseerasi uimapuvussa – Täydellinen nainen!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

José Bastonin kanssa taannoin avioon astellut näyttelijätär ja tuottaja Eva Longoria on nähty viime aikoina kuvissa erityisen näyttävänä. Moni onkin ihmetellyt sitä, että 41-vuotias kaunotar ei tunnu ulkonäkönsä puolesta ikääntyvän lainkaan.

Nyt Eva Longoria nähtiin Hollywoodissa MILK Studiosin ulkopuolella, jossa hänestä otettiin näyttäviä kuvia. Nainen esitteli kuvissa upeaa vartaloaan poseeratessaan kameralle rohkeissa ja seksikkäissä uimapuvuissa ja mustissa korkokengissä.

Näyttelijätär näyttäisi kuvien perusteella olevan elämänsä parhaassa kunnossa. Naisen rintamuksessa voitiin selvästi nähdä myös rusketusrajat, jotka olivat Daily Mail -lehden mukaan matkamuistoja naisen taannoisilta Meksikon ja Miamin matkoilta.

Twitter
Twitter
Twitter
Twitter