Exä ei kadu Sandra Bullockin pettämistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sandra on ollut melko vaitonainen rakkauselämästään siitä lähtien, kun hän erosi aviomiehestään Jesse Jamesista. Bullock ja James hakivat avioeroa pettämisskandaalin saattelemana vuonna 2010 viiden vuoden yhdessäolon jälkeen.

47-vuotias Jesse James on tällä hetkellä naimisissa Alexis DeJorian kanssa. Ero Sandra Bullockista ja sen ympärillä vellonut synkkä kohu oli miehelle vaikeaa aikaa, mutta hän kertoi kuitenkin Daily Mail -lehden mukaan, että hän ei kadu mitään.

Sandra Bullockin kanssa naimisissa ollessaan useampi nainen nousi julkisuuteen kertomaan oman tarinansa siitä kuinka he olivat olleet suhteessa Jesse Jamesin avioliiton aikana mieheen. James myönsi, että hän on pettänyt vaimoaan, mutta hän pitää kuitenkin jatkuvaa pettämisestä muistuttamista muilta halpamaisena tekona.

Jesse Jamesin mukaan on täysin normaalia, että miehet ja naiset pettävät toisiaan. Jamesin mukaan kumppanin pettäminen on vain tavallinen osa elämää, josta hän on ottanut itse jo täyden vastuun.