John Legend kommentoi vaimonsa masennusta: ”Tärkeintä olla läsnä”

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

31-vuotias pienen Luna-tyttären äiti Chrissy Teigen on näyttänyt varmasti monien silmiin olevan täydellinen äiti ja viettävän oikeaa kiiltokuvaelämää. Hän ja hänen muusikkomiehensä John Legend julkaisevat usein kuvia sosiaalisessa mediassa heidän ihanasta arjestaan pienen tyttären kanssa, mutta hetki sitten Teigen paljasti, että hän kärsi synnytyksen jälkeisestä masennuksesta.

Chrissy Teigen kertoi Glamour-lehden haastattelussa, että hänellä diagnosoitiin synnytyksen jälkeinen masennus. Huonoina päivinä Teigen kertoi olleensa täysin vuoteen oma, jolloin John Legend oli tullut hänen seurakseen makaamaan ja lohduttamaan häntä.

Nyt John Legend on kertonut E! News -uutisille millaista synnytyksen jälkeinen aika oli hänen näkökulmastaan. Legendin mukaan mies ei voi tällaisessa tilanteessa kuin tukea naista ja olla niin hyvin läsnä kuin mahdollista.

Syyt masennukseen kannattaa Legendin mukaan selvittää. Monesti se voi olla äitiyden tuoma paine tai riittämättömyyden tunne, minkä vuoksi miehen tuki ja läsnäolo on tärkein apu, jota puoliso voi antaa. 38-vuotias John Legend kertoi olevansa hyvin ylpeä vaimostaan ja siitä, että hän kertoi asiasta julkisesti. Synnytyksen jälkeisestä masennuksesta kärsivien on hyvä miehen mukaan tietää, että he eivät ole yksin.