Nerokasta! LEGO-uutuus tekee vaikka seinästä rakennusalustan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lego-rakennuspalikoita voidaan pitää yhtenä Pohjoismaiden suurimmista menestystarinoista. Tanskalainen The LEGO Group -yhtiö on virallisesti maailman suurin leikkikaluvalmistaja. Jokaisessa perheessä leikitään Legoilla.

Legojen rakentelu vaatii yleensä alustan, mikäli haluaa palikoiden pysyvän paremmin paikallaan. Nyt markkinoille on tulossa nerokas Lego-teippi, jonka avulla Lego-palikoiden rakennusalustan voi liimata likimain jokaiseen mahdolliseen pintaan. Teipin avulla Lego-rakennelmia voi syntyä vaikka pystysuoriin seiniin.

Team Nimunon kehittelemä teippi hakee parhaillaan rahoitusta Indiegogo-kampanjan avulla. Teippiä voi leikata haluamansa mittaisen pätkän. Se liimautuu myös epätasaisille pinnoille.