Metallica saapuu konsertoimaan Suomeen – lipun ostajille albumi kaupan päälle!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessa 16 kertaa esiintynyt kaikkien aikojen rässiyhtye Metallica saapuu ensi vuonna Hartwall-areenalle Helsinkiin. Kiertue toteutetaan uuden ”Hardwired…To Self-Destruct” -albumin ilmestymisen jälkimainingeissa. Koko maailman ympäri kiertävä rundi käynnistyy jo tämän vuoden syyskuussa.

Metallica esiintyy vuonna 2018 Hartwall-areenalla kahtena iltana. Yhtye soittaa keikkansa keskiviikkona 9.5. ja perjantaina 11.5. Keikkaliput tulevat myyntiin perjantaina 24.3. kello 09:00 Ticketmasterissa. Jokainen lipunostaja saa uuden ”Hardwired…to Self-Destruct” –albumin kaupan päälle joko digitaalisena tai fyysisenä levynä. Ohjeet albumin lunastamiseen toimitetaan annettujen yhteystietojen perusteella lipunoston jälkeen.

Yleisö pääsee tälläkin kertaa erityisen lähelle bändiä, sillä lava sijoittuu Hartwall Arenan keskelle. Samanlainen lavajärjestely on todistettu ennenkin toimivaksi ratkaisuksi sekä äänentoiston että näkyvyyden parantamiseksi. Vuonna 1981 perustettu Metallica on yksi maailman menestyneimmistä raskaan rockin jättiläisistä. Useaan kertaan Grammy-palkittu bändi on myynyt yli 110 miljoonaa albumia. Vuonna 2009 yhtye pääsi mukaan arvostettuun Rock and Roll Hall of Fameen.