Murtovaras iski Kendall Jennerin kotiin – vei 200 000 dollarin edestä koruja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mallina uraa tekevä Kendall Jenner on joutunut varkauden uhriksi. Tähden onneksi hän selvisi rikoksesta helpommalla kuin sisarpuolensa Kim Kardashian viime vuonna.

Murtovaras oli iskenyt Kendallin kotiin keskiviikkona 15. maaliskuuta tähden ollessa poissa kotoa. Kendall ei huomannut mitään erikoista moneen tuntiin. Lopulta hän kuitenkin tajusi osan makuuhuoneessaan olleista koruista kadonneen, ja soitti poliisit paikalle.

Kendall oli myös kuullut kotoaan ääniä ja luullut ryöstäjän olevan edelleen paikalla. Poliisit kuitenkin tutkivat Hollywood Hillsillä sijaitsevan talon läpikotaisesti, eivätkä löytäneet paikalta ketään ylimääräistä.

Tekijä varasti tähdeltä koruja noin 200.000 dollarin edestä. TMZ-sivuston mukaan kodista ei löytynyt jälkiä murtautumisesta. Viranomaiset kuitenkin toteavat lukuisten Hollywoodin tähtien joutuneen viime aikoina murtojen kohteeksi.