New Kids On the Block julkaisi uuden sinkun – albumi toukokuussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ysäriteinit kuuntelivat grungen ja teknopopin lisäksi myös poikabändejä, joista ensimmäisenä maailmaa valloitti New Kids On The Block -niminen kokoonpano. Yhtye on nyt julkaissut uutta materiaalia.

Billboard uutisoi New Kids On the Blockin julkaisevan toukokuun 12. päivä uuden Thankful-nimisen albumin. Lisäksi poikabändiltä on ilmestynyt uusi One More Night -musiikkivideo. Yhtye lähtee heti albumin ilmestymisen jälkeen Pohjois-Amerikan kiertueelle.

Poikabändeihin kohdistuvan fanihysterian ympäri maailmaa käynnistänyt NKOTB singahti Suomen musiikkimaailman taivaalle Step by Step -albumillaan vuonna 1990. New Kids On the Block -yhtyeeseen kuuluvat Donnie Wahlbergin ohella Jordan Knight, Jonathan Knight, Joe McIntyre ja Danny Wood. New Kids On The Blockin jälkeen syntyi monta legendaarista poikabändiä, kuten Take That, East 17, Backstreet Boys, NSync, Westlife ja Boyzone. One Direction edustaa uuden sukupolven aaltoa.