Nyt petti iltapuku! Mallikaunottaren rinnat paljastuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alusvaatemalli Abigail ”Abbey” Clancy on viettänyt hieman hiljaiseloa julkisuudesta, sillä hän synnytti kesäkuussa Liberty Rose -nimen saaneen tyttären. Sittemmin kaunotar on nähty jo uusissa mainoskuvissa, joten ura on jatkunut perheenlisäyksen jälkeen.

Eilen Abbey osallistui Britannian Huippumalli haussa -ohjelman tuotantokauden avajaisiin Lontoon Village Undergroundissa. Neitokainen asteli punaiselle matolle näyttävässä mustassa iltapuvussa, jonka yläosa kuitenkin osoittautui läpinäkyväksi ja paljasti tähden rinnat.

Abigail Clancy tuli tunnetuksi, kun hän kilpaili Huippumalli haussa -ohjelman brittiversiossa. Hän sijoittui kilpailussa toiseksi ja sai rahakkaan mallisopimuksen, joka takasi julkkiksen statuksen pitkäksi aikaa. Hänet äänestettiin muutama vuosi sitten kotimaassaan maailman seksikkäimpien naisten kärkijoukkoon.

Splash
Splash
Splash