Aidonkokoinen Lamborghini valmistettiin paperista

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lamborghinit maksavat tyypillisesti satoja tuhansia euroja, mutta erään perheen tilaama kullan värinen auto tuli maksamaan vain 3.500 euroa. Kyseinen ajoneuvo on tosin valmistettu paperista.

Aidonkokoisen paperi-Lamborghinin valmisti Lin Zhao Wei -niminen mies. Se on valmistettu tarkkaan aitoon autoon pohjautuvan tietokonemallinnoksen avulla. Kovin kauaa Lamborghinia ei tosin ehditty ihastelemaan, sillä se poltettiin Malesian Penangissa sijaitsevalla hautausmaalla.

Polttaminen oli Mashable-sivuston mukaan osa kolmepäiväisen Qing Ming -juhlan seremoniaa. Silloin ihmiset polttavat paperista valmistettuja lahjoja, joiden he uskovat siirtyvän vainajien käyttöön rajan taakse. Poltettavien esineiden joukossa on nähty myös esimerkiksi paperisia iPhone-puhelimia ja kartanoiden pienoismalleja.

 

Facebook
Facebook

1对1的纸扎跑车

Publié par 林兆威 sur jeudi 9 mars 2017