Homoille omat emojit – gaymojit tulivat viesteihin

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Emojit ovat tehneet vahvaa tulemista viesteihin jo vuosien ajan, ja ne ovatkin syrjäyttäneet perinteiset hymiöt jo kauan sitten. Taannoin Suomi sai omat emojit kuten myös Tom of Finland -homoelokuvakin. Nyt teema on saanut jatkoa amerikkalaisyhtiön gaymojeista.

Splash, Grindr

Homoseksuaalia sävyä saaneet uudet emojit on lanseerannut deittisovellus Grindr, joka julkisti kerralla peräti 500 erilaista emojia. Emojit on suunnitellut Landis Smithers, jonka mukaan peräti 20 prosenttia sovelluksen merkeistä on jo emojeja.

Mukana ovat muun muassa booty call, It’s Raining Men, aamustondis, sateenkaariyksisarvinen ja monta muuta. Ensimmäiset sata emojia ovat sovelluksen käyttäjille ilmaisia, mutta 400 muusta käyttäjä joutuu maksamaan 3,99 dollaria.