Hyväntekeväisyyteen lahjoitettiin 24 000 dollarin edestä kannabista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa jo lukuisat osavaltiot ovat laillistaneet kannabiksen, ja päätös on tuonut osavaltioille merkittäviä verotuloja vähentäen samalla rikollisuutta ja rikollisjärjestöjen saamia rahavirtoja. Eräs laillistaneista osavaltioista on Washington, jossa on nyt tehty erikoinen lahjoitus.

Washingtonilaisen hyväntekeväisyyskaupan edustalle jätettiin nimittäin yllättäen kylmälaukku, jonka sisällä oli viisi pussillista kannabista.

Poliisilla ei ole aavistustakaan kuka päihteet lahjoitti, mutta arviolta 24.000 dollarin arvoinen lahjoitus otettiin kuitenkin kiitollisuudella vastaan. Asiasta uutisoinut Splash News ei vielä osannut kertoa mitä huumeille tapahtuu, ja että tullaanko ne myymään myyntilisenssillä varustetussa kaupassa.

Splash
Splash