Näin käy kun yksi jätkistä löytää naisen – kaverit pitivät hautajaiset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sanotaan, että ihmisten aloittaessa parisuhteen he unohtavat ystäväpiirinsä kokonaan. Kukaan ei haluaisi tämän pitävän paikkaansa, mutta ystävyyssuhteet tulevat kuitenkin väistämättä jäämään uuden parisuhteen myötä toissijaisiksi.

Sinkkukaverit viihtyvät monissa tilanteissa paremmin keskenään, ja pariskunnatkin alkavat helposti viettämään toisten pariskuntien kanssa iltoja, koska sinkkuystävät voisivat tuntea itsensä kolmanneksi pyöräksi. Nyt koomikkokaksikko Oleg & Jay ovat julkaisseet huvittavan videon, jossa nähdään mitä tapahtuu kun yksi kaveriporukan miehistä löytää itselleen naisen.

Videolla nähdään miten nelihenkinen miesporukka suree parisuhteelle menetettyä ystäväänsä. He tulevat nukkuvan miehen eteen puvut päällä ja alkavat surullisesti jättämään miehelle hyvästejä kukin tavallaan. Ilmeisesti videon tilanne ei ole kaukaa haettu, koska ihmiset ovat jakaneet sitä eteenpäiin jo yli 252.000 kertaa Facebookissa.

When One Of The Boys Gets Into A Relationship ?IG: @theolegforse & @itsjasonpowell

Publié par Oleg & Jay sur mardi 7 mars 2017