Rehellinen meikkiohjeistus leviää – tähän moni voi samaistua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meikkiblogit ja kauneusalan videobloggaajat ovat viime vuosien aikana nousseet todella suosituiksi. YouTubessa moni taitava meikkaaja on saanut videobloggaamisesta itselleen ammatin suosittujen meikkiarvosteluiden ja -tutoriaalien julkaisemisen jälkeen.

Australialainen radiojuontaja Tanya Hennessy on huomannut, että meikkitutoriaalivideot tehdään usein samalla kaavalla, jonka hänkin osaisi. Nyt hän päätti viimein kuvata oman meikkitutoriaalin ja julkaista sen Facebookissa. Videolla nainen esittelee hänen jokapäiväisen helpon arkimeikkinsä.

Tanya Hennessy on tehnyt videon pilke silmäkulmassa. Hän kertoo rehellisesti kaunistelemattoman totuuden käyttämistään tuotteista ja välineistä, minkä vuoksi moni nainen onkin voinut varmasti samaistua tähän videoon. Lopputulos voi olla aina kaunis, mutta monien kohdalla se loihditaan kuitenkin halvoilla tuotteilla, likaisilla pensseleillä ja meikkitekniikoilla, joista ei itse tiedä mitään, mutta on nähnyt kun joku taitava meikkaaja on tehnyt samalla tavalla.

REALISTIC Make up tutorial ….Tag someone who as no idea with make up/has mascara from 2004 they still use

Publié par Tanya Hennessy sur lundi 27 février 2017