Huumeagentit pysäyttivät salakuljettajien lentokoneen – ajoivat autolla päin!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Verkossa levinneellä videolla seurataan salakuljettajien lentokoneen pysäyttämistä brasilialaisittain. Poliisien hurjan ja nopean toiminnan ansiosta koneen nousu onnistuttiin estämään.

Videolla viranomaiset ovat ajamassa takaa pientä lentokonetta, joka on valmistautumassa ilmaan nousuun. Sen sijaan että he ajaisivat koneen eteen ja yrittäisivät pysäyttää sen tällä tavoin, he valitsevat erilaisen lähestymistavan. Poliisit kaasuttavat ajoneuvoaan suoraan koneen siipeä kohti.

Auton ikkuna särkyy, mutta myös lentokoneen siipi vahingoittuu eikä se pääse nousemaan ilmaan. Videon lopuksi poliisit ryntäävät aseet käsissään pidättämään lentokoneen sisällä olevia. Tilanteen on kommentoitu olevan kuin suoraan elokuvista tai videopeleistä.

Video jaettiin alun perin verkossa muutama kuukausi takaperin. Monet ovat luulleet kyseessä olevan huumeita kuljettava lentokone. Reddit-sivustolla sen on kuitenkin todettu yrittäneen salakuljettaa maahan kiellettyjen päihteiden sijaan elektroniikkaa tulliverojen välttämiseksi.