Tältä Mr. Bean näyttäisi kauhuelokuvana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koomikko Rowan Atkinsonin näyttelemä nolojen tilanteiden mies, Mr. Bean on naurattanut ihmisiä ympäri maailman jo vuosikymmenien ajan. Tuoreella Youtube-videolla hahmosta nähdään kuitenkin synkempi puoli.

Youtube-käyttäjä John Lobergerin tuore video paljastaa, miltä näyttäisi jos Mr. Bean olisikin kauhuelokuvan hahmo. Mean Bean -nimisellä pilatrailerilla Bean – äärimmäinen katastrofielokuva -komediasta peräisin olevia kohtauksia on laitettu uuteen uskoon trillerityylillä.

Video osoittaa jälleen sen, kuinka paljon dramaattisella musiikilla ja leikkauksella voi vaikutta erilaisten videoiden tunnelmaan. Oikea Mr. Bean on esiintynyt televisiossa viimeksi uudessa Mr. Bean -animaatiosarjassa ja vuoden 2012 Lontoon olympialaisten avajaisseremoniassa.