Jos zombiet osaisivat parkouria… Pelottava skenaario videolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Zombie on alkuperäisen mytologian mukaan voodoo-papin henkiin herättämä ruumis, ja uskomukset ovat saaneet alun Afrikasta. Zombit ovat yleensä hitaasti ihmisten perässä vaeltavia örisijöitä, joiden pääasillisena tarkoituksena on päästä mussuttamaan aivoja.

Elävistä kuolleista puhutaan päivittäin muun muassa kauhuviihteessä ja populaarikulttuurissa. Yksi kauhuskenaario on se, että zombit pystyisivät liikkumaan ketterästi ja ajattelemaan loogisesti. Ampisound on julkaissut intensiivisen videon siitä, miltä zombien suorittama ihmiskunnan tuhoaminen näyttäisi, jos elävät kuolleet osaisivat parkouria.

Last Empire War Z -pelin kanssa yhteistyössä toteuttu video on kuvattu ensimmäisen persoonan näkökulmasta. Video on ehkä yksi parhaimmista zombietakaa-ajon sisältävistä tuotannoista. Viime syksynä julkaistua videota on katsottu 20,5 miljoonaa kertaa Youtubessa.