Lentopalloilija oli liian pitkä lentokoneeseen – poliisit poistivat lennolta!

Matkailu Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lentopallojoukkue VK Dynamo Moskovan 20-vuotias pelaaja Alexander Kimerov on poistettu Pobeda-lentoyhtiön lennolta, koska mies on ollut liian pitkä koneeseen. Lentohenkilökunnan mukaan 215-senttisen miehen jalat tukkivat lentokoneen matkustamon käytävän.

The Siberian Times on julkaissut videon, jolla näytetään venäläisen lentopalloilijan poistaminen halpalentoyhtiön lentokoneesta. Alexander Kimerov oli pyytänyt lentoemännältä toista istumapaikkaa, mutta lentohenkilökunta ei suostunut pyyntöön. Koska pelaaja ei suostunut poistumaan lentokoneesta vapaaehtoisesti, soitti lentoemäntä paikalle poliisit.

Videon kuvannut Alexander Volkov on kirjoittanut taltioinnin kuvaukseen, että elämme aikoja, jolloin ihmisiä poistetaan lennolta pelkästään pituutensa vuoksi. Lopulta lentopalloilija itse rauhotti tilanteen ja poistui koneesta suosiolla poliisien ympäröimänä.