Mies ei ymmärrä enää räppiä – näin kuulee laulujen sanat nykyään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisten musiikkimaku tuntuu muuttuvan ja kehittyvän iän myötä samalla tavalla kuin esimerkiksi makuaistikin ja sen myötä ruokamieltymykset. Nyt hauska koomikko on demonstroinut kuvaamallaan videolla miten hän kuulee nykyään räppikappleet.

MrAntDavis-niminen koomikko on huomannut, että mitä vanhemmaksi hän on tullut sen huonommin hän ymmärtää enää räppiä. Nuorena kaikissa sen ajan käytetyimmissä uusissa slangisanoissa onnistui pysymään vielä mukana, mutta vanhemmiten niitä ei enää kuulekaan niin usein, minkä vuoksi kelkasta putoaminen on väistämätöntä.

Räpissä muista kielistä lainattuja ja kaveripiirien omia sanoja ja sanontoja käytetään paljon. MrAntDavis näyttää uudella videollaan miten hän kuulee räppikappaleet nykyään kun hän ei enää tiedä yhtään mistä niissä lauletaan. Miehen tulkinta menee varmasti hyvin monen muun kuulijan kanssa yksi yhteen.

I guess I'm getting too old for this stuff…

Publié par Mrantdavis sur vendredi 3 mars 2017