Mies tilasi McDonald’sista pelkän juuston – sai mitä halusi!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joissain McDonald’s -ravintoloissa myyjät on korvattu automaatilla, johon tilauksen voi jättää. Tilaus tehdään syöttämällä tiedot kosketusnäyttöllä varustettuun laitteeseen.

Twitter-käyttäjä Merchant oli päättänyt kokeilla, voisiko hän tilata McDonald’sin automaatista pelkän juuston. Hän tilasi juustohampurilaisen, mutta pyysi jättämään pois sipulin, ketsupin, sinapin, suolakurkut, sämpylän ja pihvin. Miehen yllätykseksi hän todellakin sai hampurilaislaatikossa pelkän juustoviipaleen.

– Tilasin juuston. En tiedä mitä odotin, Merchant kirjoitti.

Automaatti ei tietenkään osannut kyseenalaistaa miehen epätavallista tilausta. Yllättävämpää on se, ettei edes kukaan ravintolan ihmistyöntekijöistä päätynyt tivaamaan mieheltä, haluaako hän todellakin maksaa dollarin pelkästä juustoviipaleesta.